Petromax Fire Skillet FP35 valurautapannu

Hinta: 44,90 4490
Määrä: kpl

Korkealaatuisesta valuraudasta valmistettu Petromax Fire Skillet valurautapannu sopii erityisesti ruoanlaittoon avotulella, mutta toimii erinomaisesti myös millä tahansa liedellä. Se on mainio ruoanlaittoväline niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.

Paras materiaali: valurauta

Petromax Fire Skillet valurautapannu on esikäsitelty (rasvapoltto) käyttövalmiiksi ja se on helppo puhdistaa. Käsitelty valurautapinta on tarttumaton ja tämä ominaisuus vain paranee valuraudan patinoituessa ajan ja käytön myötä. Valuraudan erinomaisen lämmönvarauskyvyn ansiosta ateriat voidaan myös tarjoilla suoraan pannulta, jossa ne säilyvät sopivan kuumana pitkään. Valuraudan puhdistukseen riittää pyyhkiminen käytön jälkeen ja tarvittaessa pesu lämpimällä vedellä. Puhdistuksen jälkeen valurauta käsitellään kevyesti öljyllä. Paras tulos saadaan käyttämällä Petromax puhdistus- ja hoitoainetta valuraudalle. Astianpesuaineita ei koskaan saa käyttää, sillä pesuaineet voivat imeytyä valurautaan ja lisäksi ne pilaavat valuraudan patinan jolloin rasvapoltto on tehtävä uudelleen ennen seuraavaa käyttökertaa. Oikein käytettynä ja hoidettuna valurauta astiat vain paranevat ajan myötä ja kestävät jopa sukupolvelta toiselle.

Soveltuu eri tyyppisille tulisijoille ja liesille

Petromax Fire Skillet valurautapannua voidaan käyttää sähkö- ja kaasuliesillä tai uunissa, mutta se soveltuu erinomaisesti myös avotulelle tai grillille. Hauduta, paahda tai paista – valurautapannulla se onnistuu ja jokainen ateria on nautinto!

Saatavana kaksi mallia ja viisi eri kokoa

FP35 pannussa on kahva ja vastakkaisella puolella pieni kädensija. Kädensijasta pannu voidaan tarvittaessa myös ripustaa seinälle tms. säilytystä varten. Petromax Fire Skillet valurautapannuja on saatavana viisi eri kokoa (Ø 20, 25, 30, 35 ja 40 cm) ja kahta eri mallia. Mallit ovat joko kahdella pienellä kädensijalla tai kahvalla ja pienellä kädensijalla. Tämän ansiosta näistä löytyy varmasti sopiva malli kaikkiin tarpeisiin. Lisäksi pannuissa on molemmin puolin muotoillut kaatonokat, joiden ansiosta rasvat, nesteet, ym. on helppo kaataa pannusta.

Tekniset tiedot

Materiaali: valurauta
Tilavuus: 3,5 litraa
Halkaisija: 35 cm
Mitat P x L x K: 37 x 56,6 x 6,7 cm
Paino : 4,6 kg