Petromax TG3 valurautagrilli

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
159,90 €
Määrä: kpl

Jos pidät kokkaamisesta valurauta-astioissa, tämä Petromax TG3 valurautagrilli on suorastaan välttämätön hankinta! Säädettävän valurautaisen grilliritilän ja hallitun ilmansyötön ansiosta TG3 on lähes täydellinen väline grillaukseen ja lisäksi se sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdessä Petromax valurautapatojen kanssa (aina kokoon FT12 asti). Tukeva metallinen ripustussanka helpottaa kuljetusta ja käsittelyä.

2 in 1: Grilli ja tulisija Petromax Dutch Oven valurautapadoille

Valuraudan kyky varastoida ja luovuttaa lämpöä on ratkaiseva etu. Se kuumenee nopeasti käyttövalmiiksi ja luovuttaa lämpöä pitkään ja tasaisesti. Näin grillaaminen on vaivatonta ja hiiliä tai brikettiä säästyy. Erityisen taloudellinen TG3 grilli on käytettäessä sitä yhdessä Petromax Dutch Oven valurautapatojen kanssa.

Valurauta, kestävä materiaali

TG3 grilli on valmiiksi esikäsitelty käyttövalmiiksi, joten sen voi ottaa heti käyttöön tekemättä ensin rasvapolttoa. Ruoat eivät tartu kiinni käsiteltyyn valurautapintaan ja tämä ominaisuus vain paranee käytön myötä. Valuraudan puhdistukseen riittää pyyhkiminen käytön jälkeen ja tarvittaessa pesu lämpimällä vedellä. Puhdistuksen jälkeen valurauta käsitellään kevyesti öljyllä. Paras tulos saadaan käyttämällä Petromax puhdistus- ja hoitoainetta valuraudalle. Astianpesuaineita ei koskaan saa käyttää, sillä pesuaineet voivat imeytyä valurautaan ja lisäksi ne pilaavat valuraudan patinan jolloin rasvapoltto on tehtävä uudelleen ennen seuraavaa käyttökertaa. Oikein käytettynä ja hoidettuna valurauta astiat vain paranevat ajan myötä ja kestävät jopa sukupolvelta toiselle.

Helppo käytettävyys

Valurautaisen grilliritilän voi asettaa kahdelle eri korkeudelle käyttötarpeen mukaan. Grillin kyljessä on avattava luukku, jonka kautta hiiliä tai brikettejä on helppo lisätä tai tarvittaessa myös poistaa käytön aikana nostamatta grilliritilää paikaltaan. Grillin alaosassa hiiliarinan alla on erillinen, säädettävä ilmansyöttöaukko, jonka avulla palamista ja lämpötilaa voidaan tarpeen mukaan säätää.

Tekniset tiedot

Materiaali: valurauta
Mitat P x L x K: 43,5 x 42 x 19 cm
Paino: 16,2 kg

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.