Petromax muurinpohjapannu FS38

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 34,90 3490 49,90 € 4990
Määrä: kpl

Herkullinen grilliateria, mehukas pyttipannu tai vaikka muurinpohjaletut tunnelmallisella avotulella! Nämä ja paljon muuta valmistat helposti tämän vahvan, korkealaatuisesta hiiliteräksestä valmistetun muurinpohjapannun avulla. Käytä muurinpohjapannua avotulella, grillillä tai kaasupolttimella, jaloilla tai ilman!
Petromax FS38 muurinpohjapannun halkaisija on 38 cm ja se soveltuu aterioiden valmistamiseen 1-3 hengelle.

Grillaaminen ja paistaminen

Kolmen tukevan jalan ansiosta muurinpohjapannu seisoo vakaasti avotulella. Käyttöä ja käsittelyä helpottavat myös kädensijat pannun molemmin puolin. Pannun keskiosa kuumenee selvästi reuna-alueita enemmän, joten jo valmiita ruokia voidaan pitää reunoilla sopivan lämpiminä samalla kun keskiosalla vielä kypsennetään ruokia. Ennen ensimmäistä käyttökertaa tulee tehdä rasvapoltto, jolloin teräksen pintaan muodostuu luonnollinen, tarttumaton patina. Ensimmäisillä käyttökerroilla kannattaa käyttää hieman normaalia runsaammin paistorasvaa tai öljyä, koska patina paranee ajan myötä pannua käytettäessä ja pinnasta kehittyy entistä helppohoitoisempi ja tarttumattomampi. Hyvin patinoitunut muurinpohjapannu kuumenee nopeasti tulelle asetettaessa ja ruoanvalmistuksen voi aloittaa lähes välittömästi.

Käyttö tulisijana

Vaihtoehtoisesti tätä muurinpohjapannua voidaan käyttää myös tulisijana retkeillessä. Tällöin nuotiosta tai hiilistä ei jää maahan ikäviä palojälkiä tai mahdollisesti kytemään jääviä palonalkuja. Muurinpohjapannu on niin tukevaa tekoa, että sitä voidaan käyttää tulisijana myös Petromax Dutch Oven valurautapadoille.

Pannun hoito ja säilyttäminen

Annan muurinpohjapannun jäähtyä käytön jälkeen ja puhdista se sitten kaapimalla ja pyyhkimällä irtaimesta liasta ja pese tarvittaessa lämpimällä vedellä. Älä käytä astianpesuaineita tms. sillä se pilaa patinan! Öljyä pannun paistopinta kevyesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Petromax puhdistus- ja hoitoaine valuraudalle sopii erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Irrotettavien jalkojen ansiosta pannu vie vain vähän tilaa. Pannulle on myös saatavana vahva kantokassi kuljetusta ja säilyttämistä varten.
 

Tekniset tiedot

Materiaali: teräs
Halkaisija: 38 cm
Jalat: 23 cm
Mitat P x L x K: 38,0 x 49,6 x 28,6 cm (jalat kiinnitettynä)
Mitat P x L x K: 38,0 x 49,6 x 5,6 cm (jalat irrotettuna)
Paino: 3,8 kg